Düzyurt İlkokulu

Vizyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Misyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Başarılar: okulumuz sportif anlamda kısıtlı imkanları olmasına rağmen cimnastik dalında başarılar kazanmıştır.

Saatler: BAŞLAMA: 08:30 BİTİŞ : 14:10
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04622752002

Belgegeçer - (462) 275 2002

WEB - https://duzyurtilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Düzyurt Mahallesi Ortahisar/ Trabzon

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - DÜZYURT MAH.

Adres - Düzyurt Mahallesi Ortahisar/ Trabzon

Ulaşım ÖZEL ARAÇLAR, BELEDİYE OTOBÜSLERİ